Interieuradvies

Interieuradvies

Voldoet jouw huis niet (meer) aan je woonwensen? Ben je toe aan een andere kleur of sfeer? Of vind je het lastig om geliefde items, zoals oma’s theekastje, te integreren in je droominterieur?

Wat je woonwens ook is, ik help je graag met een persoonlijk interieuradvies. Neem vrijblijvend contact op en ontdek wat ik voor jou kan betekenen!

Persoonlijk interieuradvies

Het interieuradvies draait om jou! Ik verdiep me in je wensen, zodat mijn advies past bij jouw smaak, leefstijl én budget. In een compleet interieurontwerp adviseer ik over het volgende: indeling, kleuren, materialen, (maatwerk) meubels & accessoires, verlichting en planten. Een minder uitgebreid advies kan soms al voldoende zijn voor jouw project. Dat is uiteraard bespreekbaar.

Om mijn advies te visualiseren maak ik bijvoorbeeld moodboards, plattegronden, schetsen en 3D-visualisaties. Daarnaast voorzie ik je van concrete voorbeelden, praktische tips en aandachtspunten, zodat jij direct aan de slag kunt. 

Ik ben benieuwd naar jouw woonwensen en hoor hier graag meer over tijdens een gratis telefonisch intakegesprek. Dan vertel ik je meer over mijn werkwijze en bepalen we samen wat de juiste aanpak is voor jouw project. Heb je zin om samen aan de slag te gaan? Dan stuur ik je vrijblijvend een offerte. 

Basis
interieuradvies

Gericht op een goede basis voor jouw interieur. Laat mij je adviseren over kleuren, materialen en de indeling.


1 Kennismaking + intake aan huis
Vertel me alles over jouw/jullie wensen en frustraties. Jouw/jullie stijl ontdekken we samen. Ik ontwerp vervolgens een functionele en stijlvolle basis, die perfect past bij jou/jullie wensen. 

2 Presentatie aan huis
In een heldere presentatie vertel ik je alles over het ontwerp. Hiervoor zet ik de volgende hulpmiddelen in: 

 • Moodboard
 • Indeling (2D)
 • Materialen- & Kleurenplan (met stalen)
 • Persoonlijke pinterestpagina vol inspiratie

Uiteraard is er gelegenheid om vragen te stellen. Na afloop ontvang je de volledige presentatie. Tip: neem deze mee tijdens het shoppen

3 Vragensessie (30 min)
In een telefonische/online vragensessie krijg je de gelegenheid om aanvullende vragen te stellen over het ontwerp. Daar loop je vaak pas tegenaan als je aan de uitvoering begint.

Tarief per woonruimte

595*

*Tarief inclusief BTW en exclusief reiskostenvergoeding (35 cent per km vanaf Breda)

Compleet
interieuradvies

Tot in de puntjes verzorgd interieuradvies. Laat mij je ontzorgen met een gedetailleerd interieurontwerp, onder meer uitgewerkt in 3D beelden. 


1 Kennismaking + intake aan huis
In een intakegesprek bespreken we uitgebreid je/jullie wensen. 
Wat vinden jullie belangrijk, welke sfeer past bij jullie en waarvoor wordt de ruimte gebruikt? Allemaal vragen die aan bod komen. Jullie wensen vertaal ik naar een concept ontwerp. 

2 Presentatie concept ontwerp aan huis
In een concept presentatie neem ik je/jullie mee in de basis van het ontwerp. Ik richt me hiervoor op: de sfeer, kleuren en materialen en tot de slot de indeling (2D + 3D) 
Er is voldoende tijd voor vragen en opmerkingen. Als het concept ontwerp in de smaak valt, maak ik het ontwerp concreet. Aan elk detail wordt gedacht, zodat jij zorgeloos over kan gaan tot de uitvoering. 

3 Presentatie definitief ontwerp aan huis
In een uitgebreide presentatie breng ik het definitieve ontwerp tot leven. Geen zorgen, meeschrijven is niet nodig. Ik stuur de presentatie na afloop toe. De volgende thema’s komen aan bod:

 • Sfeer – moodboard
 • Indeling (2D)
 • Materialen- & Kleuren – met stalen
 • 3D impressies
 • Meubels (maatwerk tegen meerprijs**) – inclusief shoppinglist 
 • Verlichting – inclusief shoppinglist met armaturen
 • Planten – inclusief advies standplaats

4 Vragensessie (30 min)
Hoe zat het ook alweer? Loop je toch ergens tegenaan bij de uitvoering? Plan dan een korte telefonische/online vragensessie in, zodat ik de vragen kan beantwoorden.

Tarief per woonruimte

1250*

* Tarief inclusief BTW en exclusief reiskostenvergoeding (35 cent per km vanaf Breda)

** Maatwerk meubelontwerp vanaf €250

Maatwerk
interieuradvies

Stel zelf jouw ideale pakket samen, breid het basis pakket uit of vraag advies over één specifiek onderwerp. Kom je er niet uit? Neem vrijblijvend contact op, dan denk ik met je mee. 


1 Inventarisatie
Tijdens een gratis telefonisch intakegesprek bepalen we samen wat de juiste aanpak is voor jouw project. Heb je zin om samen aan de slag te gaan? Dan ontvang je vrijblijvend een offerte.

2 Advies aan huis/online
Een inspiratiesessie online of aan huis, een uitgebreid ontwerp of stel een specifieke vraag. Afhankelijk van het project, adviseer ik over:

 • Sfeer – moodboard
 • Indeling (2D)
 • Materialen- & Kleuren
 • 3D impressies
 • Meubels (maatwerk tegen meerprijs**) – inclusief shoppinglist 
 • Verlichting – inclusief shoppinglist met armaturen
 • Planten – inclusief advies standplaats

Tarief op maat, vanaf

99*

* Tarief inclusief BTW en exclusief reiskostenvergoeding (35 cent per km vanaf Breda)

** Maatwerk meubelontwerp vanaf €250