Over

Over Storytelling Interior

Persoonlijk, stijlvol én functioneel, dat zijn de belangrijkste kenmerken van een interieur ontworpen door Storytelling Interior. Aan een functionele, rustige basis voeg ik karakter toe, passend bij jouw stijl. Mijn inlevingsvermogen en oog voor detail helpen mij hierbij. Daarnaast adviseer ik graag over duurzaamheid, hergebruik en planten. 

Over Ellis

Met veel plezier geef ik interieuradvies en ontwerp ik interieurs passend bij mijn opdrachtgevers. Dit doe ik vanuit Breda, de mooie stad waarvoor ik jaren geleden mijn Twentse roots verliet. Mijn eigen interieur zit vol mooie verhalen en past goed bij onze smaak en leefstijl. Ik gun jou ook een fijn thuis waar je trots op bent!

Als ontwerper onderscheid ik mij met mijn inlevingsvermogen, oog voor detail en groene vingers. Soms zal ik je uitdagen om een gedurfde keuze te maken. Altijd met hetzelfde doel voor ogen: jouw wensen vertalen naar jouw droominterieur. Ik ben daarnaast gepassioneerd over hergebruik en laat je graag zien dat duurzaam niet altijd duur(der) hoeft te zijn. 

Opleiding & achtergrond
Nadat ik enkele jaren bij de bank heb gewerkt, besloot ik eind 2019 om mijn creatieve hart te volgen. Ik koos voor omscholing en behaalde het HBO certificaat Architectuur en Interieur. Met deze opleiding als basis leerde ik professioneel adviseren en ontwerpen. Meer weten over mijn ontwerpen? Bekijk de projecten waar ik aan heb gewerkt of neem contact op.